Galériák                                                                                              
Fotógaléria
Videótár
Lépésről-lépésre

Fotógaléria
 

Fotógalériánkat azzal a céllal állítottuk össze, hogy munkádhoz minél több inspirációt, ötletet meríts. Itt számos szépséges, ötletadó tárgyfotót találsz, amelyek mindegyike biztosan beindítja majd a fantáziádat. Nemcsak hazai designereink, hanem a CADENCE török tervezőinek, sőt néhány, tanfolyamon készült, kiemelten szép tárgy fotóját is közzétesszük itt, hogy a kínálat minél színesebb és szélesebb spektrumú legyen. A menet közben készülő újabb tárgyakkal folyamatosan bővítjük a galériát.

Videótár

A CADENCE különlegesen magas elvárásokat is kielégíteni képes termékeinek minőségi használatát csak úgy sajátíthatod el, ha részt veszel, az ország több nagy városában is elérhető CADENCE szaktanfolyamainkon, vagy - ha erre nincs lehetőséged - oktató videó filmjeink által szerzed meg az a használati és anyagismeretet, amely ahhoz szükséges, hogy kellően ki tudd használni a termékek kínálta igen csak széles lehetőségeket és speciális technikákat.

Lépésről-lépésre rovat

A "Lépésről-lépésre" szekció megalkotását is ugyanaz a cél motiválta, mint a fenti "Videótár" rovatunkat: a CADENCE különlegesen magas elvárásokat is kielégíteni képes termékeinek minőségi felhasználásához minél több információt nyújtsunk,, miközben számos fortélyt, ötletet is meríthetsz a a leírásokból. Vannak, akiknek a kevesebb képi illusztráció, de részletgazdagabb szövegleírások hasznosabbak, mint a videó, vagy azt jól kiegészítve kifejezetten fokozza a technológiák megértését, elsajátítását.

 
Nyugat-magyarországi képviselet:
              E-mail:
zsofia.kardos@cadence-hungary.hu
              T
el: +36 20 5225877
Központi elérhetőség:
                 E-mail:
info@cadence-hungary.hu
                 URL: www.cadence-hungary.hu
Kelet-magyarországi képviselet:
           E-mail:
szilvia.pejak@cadence-hungary.hu
           Tel: +36 70 3670039

Web & App design: HYDROInform Ltd.