Termékismertetők (az egyes galériák megnyitásához klikkelj a fotóra, vagy az esemény dátumára!)
Tanfolyamok
Termékismertetők
Kiállítások
Egyéb érdekességek

2017.09.30. Budapest

A legnagyobb budapesti viszonteladónknál, a Rayher Kreatív Centrumban tartottunk őszi viszonteladói tájékoztatót és termékbemutatót a hobby boltok részére, amely a szokásosnál is kellemesebb hangulatúra sikerült.
Spirál füzeteket dekoráltunk őszies színvilágban, tela transzferrel, rusty patinával, antikoló púderrel, dora perla metálfestékekkel és metál viaszpasztákkal. Megtanultunk, hogy ezekkel a termékekkel, amelyek nagyon jó kombinálhatóak egymással, hogyan varázsolhatunk könnyedén
rozsdás-patinás, antikolt, kopottas hangulatú dekorációkat.
Bemutattuk a Cadence műgyantaport, az új, öntvényekhez készült szilikon formákat, melyek segítségével, egyszerűen és gyorsan készíthetünk nagyon finom, részlet-gazdag, akár nagyobb méretű frízeket, melyeket utána hybridfestékkel, antikoló púderrel, metál viaszpasztákkal és a dora perla festékcsalád irizáló metálárnyalataival emelhetünk ki.

2017.08.12. Debrecen

Debrecenbe kéne menni!” – kitelepült CADENCE nyílt nap Debrecenben.
Az Ildesign Kreatív Hobby Bolt és a CADENCE-Hungary közös szervezésében CADENCE termék és technikai bemutatót tartottunk Debrecenben, Kardos Zsófia és Peják Szilvia, a CADENCE-Hungary szakoktatóinak vezetésével. Hatalmas érdeklődés és teltházas lelkes részvétel mellett egy dekoratív díszpanelen mutattuk be a CADENCE very chalky termékcsaládját és néhány további közkedvelt hobby vegyszert, így a résztvevők egy tárgy elkészítése közben több termékkel és technikával is megismerkedhettek.

2017.07.15-16. Budapest

CADENCE textil szeminárium a Liriope Stúdió-ban.
Egy nagyon kellemes és tartalmas hétvégét töltöttünk el a Liriope Stúdió vendégszeretetét élvezve, gyönyörű inspiráló környezetben. Megismertük a CADENCE fantasztikus textiltermékeit, melyekkel csodás dekorációkat készítettünk pólóra, illat és piperezsákokra, díszpárnára. A hétvégi alkotás középpontjában a textil dekorációs technikák szerepeltek, de ezek mellett készítettünk rusztikus fűszernövény kaspókat és különleges könyvdobozokat is. A Stúdió hangulata mindenkit elvarázsolt, biztosan többször is visszatérünk majd egy ide, egy-egy kellemes alkotó hétvégére!

2017.05.13. Budapest

A legnagyobb budapesti viszonteladónknál, a Rayher Kreatív Centrumban tartottunk ismét viszonteladói tájékoztatót és termékbemutatót a hobby boltok részére.
Ezúttal a textil dekorációkkal ismerkedtünk alaposabban. A Cadence Your Fashion textil spray-vel készítettünk pólókat a szivárvány minden színében, sziluett stencilekkel kombinálva. Az elkészült pólókat tovább dekoráltuk multi hybrides stencilezéssel.
Emellett készítettünk ötletes és egyszerű parfümös üveg dekorációkat Cadence mirror effekt és üvegre való krétafestékek kombinálásával.

2017.03.18. Budapest

A legnagyobb budapesti viszonteladónknál, a Rayher Kreatív Centrumban tartottunk nagy érdeklődői részvétellel igen sikeres, eredményes és jó hangulatú viszonteladói tájékoztatót és termékbemutatót a hobby boltok részére.
Bemutattuk és ki is próbáltuk az új multi hybrid festékeket, játszottunk egy kicsit a színekkel, metál festéken matt antikoló púderrel patináztunk, megbizonyosodtunk róla, hogy a découpage plus gyurmát is ragaszt. Megismerkedtünk a bársonypor „rejtelmeivel” és provanszi hangulatú textil dekorációt is készítettünk, multi hybrides stencilezéssel és az új textil transzferrel.

 
Nyugat-magyarországi képviselet:
              E-mail:
zsofia.kardos@cadence-hungary.hu
              T
el: +36 20 5225877
Központi elérhetőség:
                 E-mail:
info@cadence-hungary.hu
                 URL: www.cadence-hungary.hu
Kelet-magyarországi képviselet:
           E-mail:
szilvia.pejak@cadence-hungary.hu
           Tel: +36 70 3670039

Web & App design: HYDROInform Ltd.