Ragasztók                                                                                            
Festékcsaládok
Effekt termékek
Ragasztók
Repesztő lakkok
Lakkok
Relief paszták
Aranyozó termékek
Transzferek
Stencilek
Papírok
Fa alapanyagok
Egyéb termékek

Napkin glue – Szalvéta ragasztó
 

 

 

Vízbázisú ragasztó, szalvéta és découpage papír ragasztáshoz, bármilyen, előzetesen festett vagy alapozott felületre. Semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz, megfelel a legszigorúbb környezet és humánbiztonsági előírásoknak. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után.

Découpage plus ragasztó

 

Vízbázisú, gyorsan száradó ragasztó. Alkalmas rizspapír, csipkepapír, scrapbook papír, merített papír, gyurma, vékonyabb textilek, csipke, szalagok felragasztásához. Kenjük meg a felületet egyenletesen, vékonyan a ragasztóval és simítsuk bele a papírt. Felülről nem kell átkenni a ragasztóval. Száradás után lakkozzuk a felületet. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után.

Metal leaf mixion - Füstfólia ragasztó

 

 

Vízbázisú ragasztó, amely füstfólia felragasztásához alkalmas. Vigyük fel ecsettel a ragasztót egyenletesen a felületre és várjuk meg, míg magától, átlátszóra szárad. Utána simítsuk rá a füstfóliát vagy füstfólia pelyhet. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után.
Oldószeres, fényes lakkal védjük le az aranyozott felületet.

Cream Foil Bond - Füstfólia ragasztó krém

Vízbázisú, krém állagú, lassan száradó ragasztó, amely füstfólia és bársonypor felragasztásához is alkalmas. Fehér színű, száradás után átlátszóvá válik. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után.
Ha bársonypor ragasztásához használjuk:
Vigyük fel ecsettel a ragasztót egyenletesen a felületre és rögtön szórjuk rá a bársonyport, még a ragasztó száradása előtt. Kenhetjük stencilbe is spatulával, így domború bársonyos dekorációkat készíthetünk. A bársonypor rászórása után várjuk meg, míg a ragasztó, a por alatt magától megszárad. A bársonyport nem lehet lakkozni, mert elveszíti bársonyos hatását.
Ha füstfólia ragasztásához használjuk:
Vigyük fel ecsettel a ragasztót egyenletesen a felületre és várjuk meg, míg magától, átlátszóra szárad. Utána simítsuk rá a füstfóliát vagy füstfólia pelyhet.
Kenhetjük stencilbe is spatulával, így domború füstfóliás dekorációkat készíthetünk. Ebben az esetben is meg kell várni a ragasztó teljes száradását, míg teljesen átlátszóvá válik, utána simítható a felületre a füstfólia.
Oldószeres, fényes lakkal védjük le az aranyozott felületet.
.

Textil découpage ragasztó

 

 

Vízbázisú „all in one” découpage ragasztó, amely ragaszt és fixál is egyben. Ecsettel vagy szivacsecsettel vigyünk fel egy vékony réteg ragasztót a textilre, simítsuk rá a ragasztani kívánt mintát (szalvéta vagy rizspapír) és felülről is vékonyan kenjük át a ragasztóval. A kész munkát 1 nap száradás után vasalóval fixáljuk a munka hátoldaláról. 5 percig vasaljuk, közepesen meleg vasalóval, gőz nélkül. A színek, minták permanensek maradnak, mosása 30 C-s, szappanos vízben, kifordítva ajánlott.

Stencil adhesive - Stencil spray

 

 

Speciális ragasztó spay, amelynek segítségével bármilyen felületen rögzíthetjük a stencileket. Stencilezés után könnyen eltávolítható a sablon a dekorált felületről. Fújjuk le egyenletesen a stencilsablon hátoldalát a ragasztóspray-vel, várjunk néhány percig a száradásara, majd rögzítsük a dekorálni kívánt felületre. Használat előtt erősen rázzuk fel a flakont.

Tacky Craft Glue – Erős barkácsragasztó

 

 

 

Vízbázisú, folyékony fehér ragasztó, amely száradás után átlátszóvá válik, nagyon erős és rugalmas tartást ad, nagyon sokrétűen alkalmazható. Használható papír, textil, fa, gyöngyök, műanyag és még sokféle felület ragasztásához. Kifejezetten ajánlott iskolai munkákhoz, gyerekfoglalkozásokhoz.
Mérgező anyagot nem tartalmaz, hitelesítve EN 71 & CE. által

 
Nyugat-magyarországi képviselet:
              E-mail:
zsofia.kardos@cadence-hungary.hu
              T
el: +36 20 5225877
Központi elérhetőség:
                 E-mail:
info@cadence-hungary.hu
                 URL: www.cadence-hungary.hu
Kelet-magyarországi képviselet:
           E-mail:
szilvia.pejak@cadence-hungary.hu
           Tel: +36 70 3670039

Web & App design: HYDROInform Ltd.